Blaas complex
485 mg puur

Verkrijgbaar in:
75 capsules € 24,95

Ongemakken aan de blaas, veel vrouwen en soms ook mannen krijgen hier één of meerdere keren in hun leven mee te maken. Om de blaas te ondersteunen op een natuurlijke manier heeft APB Holland een blaas complex ontwikkeld. Het is een natuurproduct en bevat een zorgvuldig uitgekozen samenstelling van natuurlijke kruiden, vitaminen en het mineraal zink. Verschillende ingrediënten in dit complex ondersteunen een gezond milieu in de blaas en hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. *

D-mannose en cranberry zijn de hoofdbestanddelen in dit blaas complex. D-mannose bevat 98% zuivere mannose, deze stof maakt ons lichaam in geringe hoeveelheden zelf aan. Hierdoor wordt deze stof ook als lichaamseigen herkend en kan er geen resistentie optreden bij het gebruik van de stof D-mannose. Ook de toevoegingen van kruiden aan dit complex zijn uitgekozen om verschillende gezondheidsvoordelen. 

De toevoeging van echinacea helpt de blaas schoon te houden en ondersteunt een goede blaasfunctie* De toevoeging van beredruif is goed voor de nierfunctie en urinewegen, ook helpt het bij een goede vochtbalans.* Beredruif is ook wel bekend onder de Latijnse naam ''Uva Ursi'' of in het Nederlands ''Plaskruid''. 

De toevoeging van knoflook met allicine aan dit complex helpt om de darmflora te versterken en zorgt mede voor een goede weerstand.* Naast de toevoeging van knoflook helpt de toevoeging van vitamine C en zink om het immuunsysteem extra te ondersteunen. 

Blaas complex

  • D-mannose: lichaamseigen stof en geconcentreerder dan cranberry;
  • Echinacea: ondersteunt het immuunsysteem en een gezond milieu in de blaas*;
  • Cranberry: ondersteunt mogelijk een gezond milieu in de blaas;
  • Zink: is een antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem, zink speelt een rol bij een normaal zuur-base evenwicht/metabolisme;
  • Knoflook: ondersteunt het immuunsysteem, helpt om de darmflora te versterken;*
  • Vitamine C: ondersteunt de afweer van het lichaam, helpt om de darmflora te versterken;
  • Citrus bioflavonoïden: werkt synergetisch met vitamine C;
  • Berendruif: werkt goed voor de nierfunctie en urinewegen.*

Aanvullende informatie:

Samenstelling per één capsule: 

D-mannose 98% puur 200 mg
cranberry 10:1 extract 125 mg
knoflook, bevat 2 mg allicine 40 mg
echinacea 4:1 extract 40 mg
zink, bevat 5 mg elementair 28 mg
berendruif, bevat 20% arbutine 25 mg
vitamine C (L-ascorbinezuur) 24,5 mg
citrus bioflavonoïden 2,5 mg

Dosering: Acuut: 3x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen. Preventief: 1x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. 

Bewaaradvies: bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.