Blaas complex
485 mg puur

Verkrijgbaar in:
75 capsules € 24,95

Ongemakken aan de blaas, veel vrouwen en soms ook mannen krijgen hier één of meerdere keren in hun leven mee te maken. Om de blaas te ondersteunen op een natuurlijke manier heeft APB Holland een blaas complex ontwikkeld. Het is een natuurproduct en bevat een zorgvuldig uitgekozen samenstelling van natuurlijke kruiden, vitaminen en het mineraal zink methionine. Verschillende ingrediënten in dit complex ondersteunen een gezond milieu in de blaas en hebben een positieve invloed op het immuunsysteem.*

D-mannose en cranberry zijn de hoofdbestanddelen in dit blaas complex. D-mannose bevat 98% zuivere mannose, deze stof maakt ons lichaam in geringe hoeveelheden zelf aan. Hierdoor wordt deze stof ook als lichaamseigen herkend en kan er geen resistentie optreden bij het gebruik van de stof D-mannose. Ook de toevoegingen van kruiden aan dit complex zijn uitgekozen om verschillende gezondheidsvoordelen. 

De toevoeging van echinacea helpt de blaas schoon te houden en ondersteunt een goede blaasfunctie. * De toevoeging van beredruif is goed voor de nierfunctie en urinewegen, ook helpt het bij een goede vochtbalans.* Beredruif is ook wel bekend onder de Latijnse naam ‘’uva ursi‘’ of in het Nederlands ‘’Plaskruid’’. 

De toevoeging van knoflook met allicine aan dit complex helpt om de darmflora te versterken en zorgt mede voor een goede weerstand. * Naast de kruiden helpt de toevoeging van vitamine C en zink methionine om het immuunsysteem extra te ondersteunen.

Blaas complex:

  • ondersteunt het immuunsysteem*
  • Ondersteunt een gezond milieu in de blaas*
  • helpt om de darmflora te versterken*
  • is goed voor de nierfunctie en urinewegen*

Blaas complex van APB Holland is uniek door:

  • de samenstelling van pure kruiden, vitaminen en het mineraal zink;
  • zonder vulstoffen of bindmiddelen;
  • koosjere, halal, vegetarische capsules;
  • capsules met vertraagde afgifte;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht. 

Aanvullende informatie:

Samenstelling per één capsule: 

D-mannose 98% puur 200 mg
cranberry 10:1 extract 125 mg
knoflook, bevat 2 mg allicine 40 mg
echinacea 4:1 extract 40 mg
zink, bevat 5 mg elementair 28 mg
berendruif, bevat 20% arbutine 25 mg
vitamine C (L-ascorbinezuur) 24,5 mg
citrus bioflavonoïden 2,5 mg

Geschikt voor vegetariërs.

Dosering: Acuut: 3x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen. Preventief: 1x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. 

Bewaaradvies: bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.