​​​​​D-Mannose
500mg puur

Verkrijgbaar in:
90 capsules
100 gram losse poeder

D-Mannose is een essentiële suiker die voorkomt in de natuur, en waarvan ons lichaam zelf geringe hoeveelheden aanmaakt. Hierdoor wordt deze stof ook als lichaamseigen herkend en kan er geen resistentie optreden bij het gebruik van de stof D-mannose. Een bijkomend voordeel is dat D-mannose geen goede bacteriën doodt, waardoor je darmflora in balans blijft. 

D-Mannose is een stof die wordt gewonnen uit beuken en berkenhout, ook is het een stof die in relatief kleine hoeveelheden voorkomt in vruchten zoals cranberries, ananas, sinaasappelen en appelen. D-Mannose capsules of losse poeder wordt veel gebruikt als aanvulling op Cranberry 

D-Mannose van APB Holland is uniek door:

  • hoge dosering, iedere capsule bevat 98% pure D-Mannose
  • pure D-Mannose, zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen
  • koosjere, halal, vegetarische capsules
  • capsule met vertraagde afgifte
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht

Aanvullende informatie:

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Dosering capsules: Acuut: 3x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen. Preventief: 1x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. 

Dosering losse poeder: 1 theelepel (1 gram per dag). Meng de D-mannose met water en roer goed totdat de poeder helemaal is opgelost. Ook goed toe te voegen aan  smoothies, yoghurt of andere sappen. Innemen bij voorkeur in de ochtend voor een optimale opneembaarheid. Verpakking direct na gebruik sluiten.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.