​​​​​D-Mannose
500 mg puur

Verkrijgbaar in:
90 capsules € 24,95
100 gram losse poeder € 24,95

D-Mannose is een essentiële suiker die voorkomt in de natuur, en waarvan ons lichaam zelf geringe hoeveelheden aanmaakt. Hierdoor wordt deze stof ook als lichaamseigen herkend en kan er geen resistentie optreden bij het gebruik van de stof D-mannose. Een bijkomend voordeel is dat D-mannose geen goede bacteriën doodt, waardoor er geen irritatie optreed in de darmen, lever of maag.

D-Mannose is een stof die wordt gewonnen uit beuken en berkenhout, ook is het een stof die in relatief kleine hoeveelheden voorkomt in fruit zoals cranberries, ananas, sinaasappelen en appelen. D-Mannose capsules of losse poeder wordt veel gebruikt als aanvulling op Cranberry.

D-Mannose van APB Holland is uniek door:

  • hoge dosering, iedere capsule bevat 98% pure D-Mannose;
  • pure D-Mannose, zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen;
  • koosjere, halal, vegetarische capsules;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Samenstelling per één capsule: d-mannose, bevat 98% puur d-mannose

Geschikt voor vegetariërs.

Dosering capsules: Acuut: 3x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen. Preventief: 1x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. 
Dosering losse poeder: 1 theelepel (1 gram per dag). Meng de D-mannose met water en roer goed totdat de poeder helemaal is opgelost. Ook goed toe te voegen aan  smoothies, yoghurt of andere sappen. Innemen bij voorkeur in de ochtend voor een optimale opneembaarheid. Verpakking direct na gebruik sluiten.

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.