Cranberry
430 mg puur

Verkrijgbaar in:
120 capsules € 24,95

Cranberries komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika. In Nederland worden cranberries ook wel veenbessen genoemd. De veenbessen groeien voornamelijk op de Nederlandse Waddeneilanden. Cranberries bevatten bioflavonoïden, organische zuren, d-mannose en vitamine C. De werkzame stof in cranberry is vooral de d-mannose. Vaak wordt een D-Mannose supplement als aanvulling op een cranberry supplement gebruikt.                      

Cranberry extract van APB Holland is uniek door:

  • cranberry 10:1 gestandaardiseerd extract, dit staat gelijk aan 4.300 mg gedroogde cranberry;
  • puur Cranberry extract, zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen;
  • koosjere, halal, vegetarische capsule;
  • capsule met vertraagde afgifte;
  • opent zich pas in de darmen wat de kans op reflux verminderd;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Samenstelling per capsule: cranberry 10:1 gestandaardiseerd extract, dit staat gelijk aan 4.300 mg gedroogde cranberry.

Dosering: 1-2 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. 

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.