Omega 6/9 - Pompoenpit olie 
1000 mg puur 

Verkrijgbaar in:
120 softgels € 24,95

Pompoenen (Curcubita pepo) vinden hun oorsprong in Zuid-Amerika. Bekend is dat de indianen niet alleen de vrucht aten, maar ook de pitten gebruikten om hun gezondheid te ondersteunen. Wist je dat een pompoen wel meer dan 500 zaden bevat? Pompoenpitolie is een olie die door middel van koude persing wordt gewonnen uit de zaden van pompoenen.

Pompoenpitolie zit vol met belangrijke voedingstoffen zoals carotenoïden, essentiële vetzuren omega 6, omega 9, vitamines en mineralen. 

Pompoenpitolie is een donkergroene vloeistof met een rijke nootsmaak. Pompoenpitolie wordt gebruikt in gerechten, maar ook in haarmaskers, serums en supplementen. In supplementen wordt het vaak verwerkt in prostaatformules voor mannen. Dit omdat pompoenpitolie de urinewegen en blaasfunctie op een natuurlijke manier ondersteunt. 

Pompoenpitolie is goed voor blaas en prostaat.*

*= Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

De samenstelling per dagdosering van 2 softgels bevat: pompoenpitolie 2000 mg, waarvan 1100 mg omega 6 en 480 mg omega 9.

Pompoenpit olie van APB Holland is uniek door:

  • puur pompoenpitolie met hoog gehalte omega 6 / 9 vetzuren;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Samenstelling per dosering van 2 softgels:
pure pompoenpitolie 2000 mg
waarvan 1100 mg omega 6
waarvan 480 mg omega 9

Dosering: 2x per dag, 1 softgel met voldoende water tijdens de maaltijd innemen. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. 

Bewaaradvies: bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.