Groenlipmossel 
550 mg puur

Verkrijgbaar in:
60 capsules € 24,95
120 capsules € 44,95

De groenlipmossel (Perna canaliculus) is een weekdier en dankt zijn naam aan de groene schelprand. De groenlipmossel kan van nature alleen overleven in zeer zuivere wateren. Groenlipmossel van APB Holland wordt gekweekt aan de kust van Hainan, een tropisch eiland in de Zuid-Chinese zee. Voor groenlipmosselen is dit een ideale plek om te leven en gekweekt te worden vanwege de rijke voedingsbodem en het zuivere water.

De groenlipmossel bevat verschillende vitamines, mineralen en zeldzame omega 3-vetzuren, glucosamine en chondroïtine. 

Groenlipmossel van APB Holland is uniek door:

  • groenlipmossel 4:1 gestandaardiseerd extract, dit staat gelijk aan 2.200 mg. gedroogde mossel, zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen;
  • koosjere, halal, vegetarische capsules;
  • capsule met vertraagde afgifte;
  • opent zich pas in de darmen wat de kans op reflux verminderd;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Samenstelling per capsule: groenlipmossel 4:1 gestandaardiseerd extract, dit staat gelijk aan 2.200 mg gedroogde mossel.

Dosering: 1-2 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Bewaaradvies: bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.