Vitamine C met bioflavonoïden
640 mg puur

Verkrijgbaar in:
180 capsules € 24,95

Vitamine C is een essentiële voedingsstof, het is de meest bekende vitamine om ons immuunsysteem te ondersteunen. De stofnaam van vitamine C is ascorbinezuur, wat letterlijk tegen scheurbuik betekent, het is afgeleid van a dat niet betekent en scorbutus dat scheurbuik betekent. Doordat ons lichaam zelf geen vitamine C kan aanmaken, zijn we voor het verkrijgen van vitamine C afhankelijk van voeding en suppletie.

Waarom vitamine C met citrus bioflavonoïden? 
Citrus bioflavonoïden zijn plantaardige stoffen die van nature vaker in combinatie met vitamine C in voedingsmiddelen voorkomen. Citrus bioflavonoïden zijn te vinden in het witte gedeelte van de schil van een citrusvrucht. Ook zijn ze verantwoordelijk voor de kleur die groenten en fruit hebben. Deze citrus bioflavonoïden zorgen ervoor dat vitamine C beter in het lichaam wordt opgenomen. De combinatie van vitamine C en citrus bioflavonoïden is een krachtige combinatie omdat ze synergetisch werken en de flavonoïden vitamine C beschermen tegen oxidatie.

Vitamine C met bioflavonoïden:

  • heeft een positieve invloed op het immuunsysteem;
  • draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade;
  • is goed voor het zenuwstelsel, het geheugen en concentratie vermogen; 
  • ondersteunt het energieniveau;
  • draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Vitamine C met bioflavonoïden van APB Holland is uniek door:

  • puur vitamine C met bioflavonoïden; 
  • zonder vulstoffen of bindmiddelen;
  • koosjere, halal, vegetarische capsule;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Samenstelling per één capsule:                                            RI%
vitamine C, bioflavonoïden                                  727,5%
%RI = referentie-inname

Geschikt voor vegetariërs.

Dosering: 1 capsule per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Bewaaradvies: bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.