Spirulina
400 mg puur

Verkrijgbaar in:
120 capsules € 24,95

Spirulina is een blauw-groene zoutwater alg die de vorm heeft van een spiraal. Daar komt de naam spirulina dan ook vandaan. Spirulina komt van nature voor in mineraalrijke wateren en meren. Deze alg bevat zoveel goede stoffen waardoor het wereldwijd bekend staat als de meest eiwitrijke en voedzame greenfood die er is. Spirulina is één van de oudste levensvormen op aarde en de Azteken gebruikten spirulina vroeger om verschillende ziektes te behandelen. 

Spirulina bestaat voor 65% tot 71% uit eiwit waardoor het uitermate geschikt is voor vegetariërs. Tevens is het een ware vitaminebom. De alg bevat verschillende soorten vitamines waaronder vitamine B1, B2, B3 en B6, E en K2.Tevens bevat het alle essentiële aminozuren en bevat het meer dan 14 mineralen. 

Spirulina extract van APB Holland is uniek door:

  • puur spirulina extract;
  • zonder vulstoffen of bindmiddelen;
  • koosjere, halal, vegetarische capsules;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Samenstelling per capsule: spirulina

Dosering: 2 keer per dag 1-3 capsules innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte en/of medicijngebruik.

Bewaaradvies: bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.