Spirulina
400 mg puur

Verkrijgbaar in:
120 capsules € 24,95

Spirulina is een blauw-groene zoutwater alg die de vorm heeft van een spiraal. Daar komt de naam spirulina dan ook vandaan. Spirulina komt van nature voor in mineraalrijke wateren en meren. Deze alg bevat zoveel goede stoffen waardoor het wereldwijd bekend staat als de meest eiwitrijke en voedzame greenfood die er is. Het is zelfs zó voedzaam dat het in de jaren 70 door NASA werd gebruikt als supplement voor de astronauten. 

Spirulina bestaat voor 65% tot 71% uit eiwit waardoor het uitermate geschikt is voor vegetariërs. Tevens is het een ware vitaminebom. De alg bevat verschillende soorten vitamines waaronder vitamine B1, B2, B3 en B6, E en K2. Tevens bevat het alle essentiële aminozuren en bevat het meer dan 14 mineralen waaronder fosfor, magnesium, ijzer en calcium.

De alg is één van de oudste algsoorten die er bestaat en het wordt zelfs geacht dat deze bijna even oud zou zijn als de aarde zelf. Spirulina staat aan het begin van de voedselketen aangezien het veel eiwitten bevat dat goed is voor de opbouw en onderhoud van de spieren en de huid. Ook bevat het omega 3-vetzuren. Een waar superfood dus!

Spirulina extract van APB Holland is uniek door:

  • puur spirulina extract;
  • zonder vulstoffen of bindmiddelen;
  • koosjere, halal, vegetarische capsules;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Samenstelling per één capsule: spirulina

Geschikt voor vegetariërs.

Dosering: 2 keer per dag 1-3 capsules innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte en/of medicijngebruik.

Bewaaradvies: bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.