MSM (Methylsulfonylmethaan)
620 mg puur

Verkrijgbaar in:
90 capsules € 24,95

MSM (methylsulfonylmethaan) is een organisch gebonden zwavel in een natuurlijke vorm. MSM is cruciaal voor het bestaan van leven op de aarde. Dit mineraal wordt gevormd in de natuur als onderdeel van de aardse zwavelcyclus. MSM komt voor in alle levende organismen, het wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Tevens komt zwavel ook voor in voeding maar dat is tegenwoordig veel minder dan voorheen. 

Zwavel is essentieel voor een groot aantal lichaamsfuncties en betrokken bij de vorming van wel meer dan 150 verbindingen. Zowel belangrijke eiwitten als aminozuren bevatten zwavel wat belangrijk is voor de synthese van collageen in het lichaam. Tevens is zwavel essentieel in ontgiftingsprocessen van het lichaam. 

MSM van APB Holland is uniek door:

  • puur MSM, zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen;
  • koosjere, halal, vegetarische capsule;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Samenstelling per capsule: MSM (methylsulfonylmethaan) 620 mg waarvan elementair zwavel 211 mg

Dosering: 1 - 3 capsules per dag innemen, bij voorkeur tijdens of na een maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.