Groene koffie extract
700 mg puur

Verkrijgbaar in:
60 capsules €24,95

Oorspronkelijk worden deze bonen die vermalen worden tot groene koffie gevonden in het middelgebergte van Afrika. Afrikaanse stammen teelden deze bonen al lang voordat deze werden ontdekt door de Westerse wereld. Groene koffiebonen (Coffea arabica) is de naam voor koffiebonen zoals ze in de natuur groeien. Het zijn koffiebonen die niet zijn geroosterd en niet tot koffie worden vermalen. Hierdoor bevatten de bonen een hoog gehalte aan belangrijke voedingstoffen zoals antioxidanten en maar liefst 45% chlorogeenzuur. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Groene koffie extract van APB Holland is uniek door:

  • puur groene koffie extract;
  • zonder vulstoffen of bindmiddelen;
  • koosjere, halal, vegetarische capsule;
  • capsule met vertraagde afgifte;
  • opent zich pas in de darmen wat de kans op reflux verminderd;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Samenstelling per één capsule: koffiebonen extract, bevat 45% chlorogeenzuur (bevat cafeïne)

Geschikt voor vegetariërs.

Dosering: 1 capsule per dag innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering, tenzij    anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.  

Bewaaradvies: bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.