maandag 14 maart 2022

"De beste natuurproducten en supplementen hoeven niet altijd het duurste te zijn"

Optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit
In de voedingssupplementenbranche zijn talloze aanbieders. Het in het Zeeuwse Kapelle gevestigde Natuurvoordeel.nl probeert de consument te helpen om door de bomen het bos nog te kunnen zien, zo vertelt JP Flikweert in een interview aan biojournaal.nl: "We bieden mooie en goede producten van een hoge kwaliteit aan voor fatsoenlijke prijzen. Daarbij gaat het voor ons om een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Vaak kiezen consumenten in het woud van producten voor het duurste alternatief omdat ze het idee hebben dat dit het beste zal werken. De beste natuurproducten en supplementen behoren vaak inderdaad tot de duurdere categorie, maar de beste producten hoeven niet altijd het duurste te zijn. Wij gaan voor producten met een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit."

APB Holland: nieuw merk bij Natuurvoordeel 
De regelgeving rond het vermelden van gezondheidsclaims heeft het voor JP zeker niet makkelijker gemaakt. "Het is nu veel moeilijker om iets te vertellen over de werking van de supplementen, hier moet je echt creatief mee omgaan." Eén van de laatst toegevoegde merken met supplementen bij Natuurvoordeel.nl is die van APB Holland. "Het mooie aan de supplementenlijn van APB is dat het pure producten zijn, zonder toegevoegde hulpstoffen. Dit voeren ze heel consequent door in de complete lijn. Vooral het pure aspect spreekt mensen aan. 

Tevreden klanten maakt het werk leuk 
Als JP gevraagd wordt wat het werken voor Natuurvoordeel zo leuk maakt? Dan is het antwoord: ''Ik bied graag goede en persoonlijke service, ik doe het vooral voor de tevreden consumenten.''  Via onafhankelijke reviews; geeft de consument een 9,3 uit 10 aan de service van Natuurvoordeel.

Bron: Biojournaal.nl artikel 9406317

Terug naar het blog