Gezondheid aan huis: Nieuw online verkooppunt
zaterdag 5 november 2022

Gezondheid aan huis: Nieuw online verkooppunt

Waar is APB Holland te koop?                                                                                   

Steeds vaker krijgen we deze vraag. Op onze pagina verkooppunten ziet u een overzicht van winkels en webshops. Ook horen we vaak: Waar is het complete assortiment van apb holland online te bestellen? Goed nieuws als u zich dit ook afvraagt. Sinds kort heeft de online drogist Gezondheid aan huis  (de bekende specialist in voedingssupplementen) alle producten van APB Holland in het assortiment opgenomen. 

Gratis verzending of afhalen in Ede

Onder alle 10.000 producten die bij gezondheid aan huis voorradig zijn, kunt u in de categorie Vitamines & Supplementen nu ook terecht voor de pure en natuurlijke voedingssupplementen van APB Holland. Wanneer u 2 producten van APB Holland of meer besteld worden deze al gratis verzonden naar het door u opgegeven adres. Voor klanten uit de regio, heeft Gezondheid aan huis een afhaalpunt in Ede. (Gelderland - A12 - A30). 

Deskundig en orthomoleculair advies bij Gezondheid aan huis

Bij Gezondheid aan huis werkt een deskundig en betrokken team van ruim 30 medewerkers, waaronder 12 gediplomeerde drogisten en 2 orthomoleculair therapeuten. Wanneer u uitgebreider orthomoleculair advies wilt is het ook mogelijk om afspraak voor een persoonlijk orthomoleculair consult te maken.

Revieuws met gemiddeld een 9,2

Gezondheid aan huis scoort een ruime 9 op schaal van 1 tot 10 uit ruim 40.000 reviews van geverifieerde kopers. APB Holland is er trots op om een rechtstreeks te gaan samenwerken met gezondheid aan huis. 

Terug naar het blog