Supplement van het Jaar verkiezing 2022 van start!
maandag 17 januari 2022

Supplement van het Jaar verkiezing 2022 van start!

De afgelopen jaren is er meer dan ooit tevoren aandacht geweest in de media voor onze weerstand en ons immuunsysteem en de rol van voedingsstoffen en supplementen hierin. Met de Supplement van het Jaar verkiezing vraagt het IVG aandacht voor het nut van voedingssupplementen en de gezondheidswinst die er te behalen is met extra vitamines, mineralen, kruiden en overige voedingsstoffen. 

Van 17 januari tot 17 februari organiseert het Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid voor het zesde jaar op rij de Supplement van het Jaar verkiezing. 

De Supplement van het Jaar verkiezing brengt jaarlijks de voorkeuren van het Nederlandse publiek voor bepaalde vitaminen, mineralen, kruiden of andere supplementen in kaart. Het gaat hierbij om een soort voedingssupplement, niet om een bepaald merk. Curcuma, Magnesium, Multivitamine en Vitamine D kwamen afgelopen jaren als winnaars van de Supplement van het Jaar verkiezing uit de bus. Wat zou de favoriet van 2022 worden? Quercitine? Zink? Of wordt er weer massaal gekozen voor vitamine D? We zijn erg benieuwd wat de favoriet van 2022 is!

Breng je stem uit en klik hier: 

Alle deelnemers kunnen kans maken op een jaar lang gratis het magazine GezondNu of +Gezond.
IVG Info verloot maar liefst 20 jaarabonnementen onder de deelnemers van deze verkiezing!

 

Terug naar het blog