Agenda

Onderstaand vindt u een overzicht met beurzen waar APB Holland bv aanwezig zal zijn.


Jubileumcongres Diëtisten Coöperatie Nederland: 2 december 2016, Veenendaal

"Bij een jubileum hoort terugkijken, vooruitzien en smaakvol feest vieren"
Op 2 december vieren we niet alleen het 25 jarige jubileum van DCN maar zal ook de 10e editie van het DCN Voedingsdagboek worden gelanceerd!

Aan de orde komen veranderingen van inzicht in de voedingsadvisering in de afgelopen 25 jaar. Hierbij schenken we aandacht aan de ouder wordende mens en het denken over natriumbeperking in relatie tot hypertensie door de tijd heen.  Bij ‘Natrium’ denken we al snel aan ‘smaakmaker’. Smaakbeleving wordt beïnvloed door het ouder worden, maar ook door ziekte. Smaaksturing is een onderwerp dat op het programma staat.

In een feestelijke ‘Proefparade’ vergaren de deelnemers op een interactieve manier hun lunch bij elkaar.

Door een  ‘knipkaart’ systeem kunnen 3 studiepunten voor het kwaliteitsregister (boven op de accreditatiepunten van de scholing)  bij elkaar gespaard worden. Om de volle 3 punten te kunnen vergaren zijn de pauzes langer dan gebruikelijk.

Naar de toekomst kijken we aan de hand van de rol van de diëtist. De DCN Academy organiseert scholingen op het snijvalk van wetenschap en praktijk, daar waar de werkzaamheden van de diëtist zich afspelen. De diëtist in de eerste lijn is een verbindende schakel tussen voedingswetenschap, arts en praktijkondersteuner richting patiënt. Op een feestelijke manier kijken we naar die verbindingsrol en als jubilarissen laten we ons toespreken en op onze toekomst toosten door vertegenwoordigers van verschillende disciplines en de wetenschap.
Nationale Gezondheidsbeurs: 2 t/m 5 februari, Jaarbeurs Utrecht

Op zoek naar inspiratie voor een meer bewuste, verantwoorde lifestyle? 

Dan hebben wij een tip voor een alvast goed voornemen voor volgend jaar: Bezoek op 2, 3, 4 of 5 februari de Nationale gezondheidsbeurs in de Jaarbeurshallen van Utrecht, de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en gezonde leefstijl met 40.000 bezoekers en 300 exposanten!

Volop keuzes in thema’s en heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets.
Kom gezellig langs in de stand van APB Holland en bekijk welke nieuwe producten we in ons assortiment hebben. Op zondag 5 februari zullen wij niet op de beurs aanwezig zijn.
Het gezondste dagje uit voor mensen met gezond verstand!